Sunday, August 23, 2020

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ BASKET

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ BASKET


ΠΟΥ – ΠΟΤΕ – ΠΩΣ?

Ξεκινούν τη Δευτέρα 24-8-2020 και ώρα 19:30 έως 21:00 και θα συνεχίζονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις ίδιες ώρες, στο κλειστό γήπεδο των Λαγυνών. Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στην Ακαδημία μπορούν να προσέρχονται στις ώρες αυτές για να ενημερωθούν για τη διαδικασία της εγγραφής, να λάβουν τον κανονισμό της Ακαδημίας και όλα τα απαραίτητα για την εγγραφή έντυπα και να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής. 

Η διαδικασίες εγγραφής έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού Covid-19 και τη διασφάλιση της υγείας των παιδιών και των οικογενειών τους.

ΠΟΙΟΙ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ?

Τα τμήματα της Ακαδημίας αφορούν σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 έως και 16 ετών που ενδιαφέρονται να αθληθούν μέσω ενός οργανωμένου και σύγχρονου συστήματος προπονήσεων και να μάθουν τα μυστικά του basket από καταξιωμένους προπονητές και γυμναστές.

Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της Ακαδημίας πέρα από το βασικό στόχο της που είναι να διδάξει και να βελτιώσει τις δεξιότητες του αθλήματος, ουσιαστικοί στόχοι παραμένουν:

  •  Η καλλιέργεια στους αθλητές/τριες του ομαδικού πνεύματος και της αλληλοεκτίμησης.
  •  Η ενδυνάμωση του χαρακτήρα και διαμόρφωση της προσωπικότητας τους μέσω των στόχων που βάζουν για την προσωπική τους βελτίωση και της προσπάθειας που καταβάλλουν για την επίτευξη τους. 
  •  Η κοινωνικοποίηση των αθλητών/τριών ως μέλη μιας ομάδας με κοινούς στόχους όπου ο ρόλος του καθενός είναι διακριτός, ξεχωριστός και απαραίτητος για όλη την ομάδα.
  • Η αναγνώριση της αξίας του συναθλητή και της εκτίμησης του ρόλου του καθενός μέσα στην ομάδα.
  • Η διαμόρφωση σωστής αντίληψης για το άθλημα και της έννοιας του «ευ αγωνίζεσθαι», ο σεβασμός προς τον αντίπαλο και η απόκτηση φίλαθλης συμπεριφοράς.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα των προπονήσεων που αναφέρεται σε παιδιά ηλικίας 5-16 ετών, έχει σχεδιαστεί από διπλωματούχους προπονητές basket με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του αθλήματος και στη λειτουργία ακαδημιών καλαθοσφαίρισης. Η αξία των προπονητών αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο από τη μεγαλειώδη πορεία της ανδρικής ομάδας που αήττητη ανέβηκε τρεις κατηγορίες σε τρία χρόνια, φέτος αγωνίζεται στην Α’ Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και με αξιώσεις επιζητά την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Coach : κ. Καραγιαννίδης Νεκτάριος τηλ. : 6953 068975

Coach : κ. Νασιάγκας Λουκάς τηλ. : 6970 375636

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Οι ημέρες προπονήσεων για τα τμήματα της Ακαδημίας είναι Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.


ΤΜΗΜΑ ΕΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΩΡΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

BAMBINI 2013-2014 18:00-19:00

JUNIOR 2011-2012 17:00-18:00

PRO-MINI 2009-2010 18:00-19:00

MINI 2008-2009 19:00-20:00


ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων θα γίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και η έναρξη των προπονήσεων την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου.

ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το κόστος συμμετοχής για παιδιά μελών του Συλλόγου είναι 25€ το μήνα και σε περιπτώσεις αδελφιών το κόστος είναι 40€.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ : κ. Ζαρβαλούδης Αθανάσιος τηλ.: 6983 773120


No comments:

Post a Comment